Dare to Drink Different

Hét wisselprogramma voor de horeca


  • Wil jij jouw gasten verrassen en uitdagen? Dat kan met een frequent wisselend aanbod van grote en kleine brouwerijen, speciaalbieren, alcoholvrije bieren, soda’s, hard seltzers…en die nieuwe trend die er aan zit te komen.
  • Zonder zelf te hoeven kiezen? Of nou ja, uit een kleine selectie dan, speciaal door onze biersommeliers gecureerd en passend bij het moment? Iedere 2 maanden 5 bieren en een craft brew.
  • Zonder telkens van glaswerk of taplens te hoeven wisselen? Dankzij het dorstmakende Dare to Drink Different glas en de Dare to Drink Different taplens.
  • Super makkelijk online je personeel trainen? Door middel van video’s en whatsapp flyers waarin onze biersommeliers je kort maar krachtig informeren.
  • En je gasten met een coole post op Social aanspreken? Geanimeerd zelfs, valt lekker op, die leveren we er ook bij!

Bekijk hier het huidige assortiment.

1. Meld je aan!

Meld je aan via Daretodrinkdifferent.nl en ontvang vrijblijvend updates over de mooiste dranken!

2. Bestellen?

Ben je ingeschreven en wil je dranken bestellen? Doe dit dan via ons bestelportaal:

3. Downloads

Download alle informatie over de deelnemende dranken om te delen met collega’s of gasten.


Probeer eens iets anders

Verrassende smaken in speciaalbier, maar ook in alcoholvrij bier. En zelfs in soda’s, hard seltzers, en die nieuwe trend die eraan zit te komen. Voor wie nieuwsgierig is naar nieuwe smaaksensaties valt zoveel te ontdekken! Precies dat is waar ‘Dare to drink different’ voor staat: verrassende smaken van kleine en grote brouwerijen, zorgvuldig geselecteerd door ons team van gepassioneerde biersommeliers. Daardoor is de kwaliteit gegarandeerd en kunnen jouw klanten of gasten er eens goed voor gaan zitten: genieten van onze verrassende smaaksensaties!